monument met 24 sociale woningen

monument sociale woningen Steve Bikoplein

Onlangs hebben we de renovatie van een monument met 24 sociale woningen opgeleverd aan Steve Bikoplein te Amsterdam Oost.
Na een moeizaam voortraject met Bureau Monumenten tot een mooi geheel opgeleverd. Daarbij zijn vanzelfsprekend kenmerkende elementen bewaard en zaken zelfs in ere hersteld. Met minimale ingrepen zodat weer aan de huidige tijdsgeest voldoet. De sociale huurders krijgen hiermee renovatie een plaatje van een woning!

Tevens is hiermee ook de 150e woning in de Transvaalbuurt opgeleverd. Waarin we als ketenpartners voor een mooie opgave staan om bestaande portefeuille te renoveren en verduurzamen.

Onder deze leiding en gedrevenheid hebben wij met alle vakmensen en ketenpartners weer een mooi stukje vakwerk opgeleverd aan het Steve Bikoplein in Amsterdam.

www.studio-floris.com

#studiofloris #architect #architectuur #restauratie #verbouw #monument #renovatie #karakteristiek #modeling #bouwenbinnenbudget #woningbouw #woningstichting #huur#huis #thuis #verbouwen #bouwen #heerlijkwonen #interieur #interieurarchitect #stijlvolwonen #wonen #architects #architectural #tijdelijkehuisvesting #ontwerp #indeling