MARTIJN FLORIS

Architect (MSc)

Martijn (Floris) is de oprichter van Studio FLORIS dat hij in 2016 is gestart, vanuit afsplitsing van eerder partnerschap. Hij heeft zeer ruime ervaring opgedaan bij meerdere architectenbureau’s en succesvol afgeronde studies aan o.a. de HvA Amsterdam (ing.) & TU Delft (MSc). Al vroeg had hij een bijbaan bij een gerenomeerd architectenbureau. Door z’n bagage en opleiding is er enorm veel kennis door alle schaalgebieden heen. Al vroeg was het ontwerpen en creëren van een grote passie. Het liefst zit hij dan ook achter de tekentafel projecten te ontwerpen. Bij elk project is Martijn direct betrokken.
“Saaie ontwerpen, daar ben ik allergisch voor”.

Elk project is uniek en bestaat uit maatwerk.
Dit vereist verder te denken dan de standaard oplossing.

STUDIO FLORIS

Studio FLORIS is een allround, flexibel, persoonlijk architectuurbureau dat al jaren zorgt voor unieke ontwerpen en een optimale dienstverlening, in zowel de zakelijke als in de particuliere markt, met uiteenlopende architectonische en bouwkundige projecten. De kracht hierbij is een combinatie van enthousiasme, creativiteit, kennis en een oplossing gerichte aanpak.

Elke opdrachtgever is uniek, zo is ook elk project uniek en bestaat het daardoor uit maatwerk. Dit vereist verder te denken dan de standaard oplossing. De uitgangspunten voor elk ontwerp zijn kwaliteit, vakmanschap en bovenal betrokkenheid. De opvatting is het creëren van kwalitatief hoogwaardige, moderne & heldere woon- en werkomgeving die het dagelijkse leven van de gebruikers moet verrijken. Van eerste idee tot en met de oplevering staan wij u bij met (ver)nieuwbouw, verbouw, renovatie of herbestemming.

Heeft u een woonwens dat u met ons wilt bespreken?

Uiteraard zijn wij geregistreerd bij het SBA – Bureau Architectenregister.

Het Bureau Architectenregister is de officiële instantie die het bij de wet ingestelde Architectenregister beheert, aangewezen door het Ministerie van VROM. Deze wet beschermt de architectentitel. Iedereen is gerechtigd architectuur te bedrijven, maar niet iedereen mag zich daarbij architect noemen.
Kijk voor meer informatie op www.architectenregister.nl

×

Hallo!

Chat met ons in WhatsApp of stuur email post@studio-floris.com

× Hoe kunnen we u helpen?