Betrokkenheid herontwerp Bijlmer Bajes

tijdelijke herontwikkeling Bijlmerbajes

Was u al bekend met onze betrokkenheid, ontwerp, vergunningsaanvraag..?
Voor de tijdelijke herontwikkeling ‘Bijlmer Bajes‘; de broedplaats, restaurant, boksschool, museum, kantoorruimtes en hotel.

Lola Lik was een unieke creatieve broedplaats in het voormalige Hoofdgebouw van de #Bijlmerbajes. Eigenaar #Rijksvastgoedbedrijf, #COA en de @gemeenteAmsterdam als opdrachtgever hebben aan Stichting LOLA ruimte geboden voor een bijzondere plek waar inspiratie, participatie en verbinding centraal stonden. Honderden vluchtelingen hebben op uiteenlopende wijze geparticipeerd in het project en daarmee invulling gegeven aan hun eigen toekomst en die van Amsterdam.

Binnen de bestaande gebouwstructuur zijn diverse ruimtes ontwikkeld voor allerlei uiteenlopende activiteiten. Van vrijwilligerswerk tot het starten van eigen ondernemingen, van taallessen tot vaardigheidstrainingen. Ook hebben diverse startende ondernemers, ambachtslieden, kunstenaars en creatieven een impuls gegeven aan hun eigen praktijk. Waarbij rekening is gehouden met alle bijkomende vergunningsonderdelen voor de tijdelijke herontwikkeling.

www.studio-floris.com
.
.
.
#studiofloris #architect #architectuur #restauratie #verbouw #monument #modeling #bouwenbinnenbudget #woningbouw #woningstichting #huur #huis #thuis #verbouwen #bouwen #heerlijkwonen #interieur #interieurarchitect #stijlvolwonen #wonen #architects #architectural #karakteristiek #renovatie #tijdelijkehuisvesting #ontwerp #indeling