Droomt u ervan om zelf een huis te laten bouwen?

Architect in Noord-Holland voor uw nieuwbouw- of verbouwproject

studioflorisnl

Droomt u ervan om zelf een huis te laten bouwen?

In Almere zijn er weer een aantal zeer mooie kavels uitgegeven!
14 nieuwe kavels in Vogelhorst én 8 nieuwe kavels in het luxe Overgooi.

Inschrijven voor de loting van de kavels kan t/m 11 april 9.00 uur. Op donderdag 13 april zal de loting plaatsvinden.
Lees alle informatie op de website.
https://ikbouwmijnhuisin.almere.nl/meer-weten/14-kavels-vogelhorst-en-8-kavels-overgooi/

Zelfbouw of projectmatige bouw

Ben je geïnteresseerd in zelfbouw omdat je in de bestaande bouw en projectmatige nieuwbouw eigenlijk niets kan vinden binnen een bepaalde prijs? Wees dan bewust van het feit dat zelfbouw in de meeste gevallen niet goedkoper is dan bestaande bouw of projectmatige nieuwbouw. Het maatwerk kan zorgen voor hogere kosten.
Daarom is het een goed idee om na te denken over zelfbouw of projectmatige bouw. Vaak is een projectmatig gebouwde woning niet uniek. Hierdoor kunnen bouwers voordeliger materiaal inkopen. De uiteindelijke prijs van een projectmatige woning is hierdoor veelal voordeliger uitvallen. Het nadeel is natuurlijk dat de woning dan niet 100% naar jouw wensen en eigen gebouwd is.

www.studio-floris.com
.
.
.
#studiofloris #architect #architectuur #zelfbouw #nieuwbouw #bouwkavel #villabouw #luxe #exclusief #landelijk #bouwenbinnenbudget #kavelenhuis #kavel #huis #bouwen #heerlijkwonen #interieur #interieurarchitect #lekkerwonen #home #stijlvolwonen #wonen #wonenmodernestijl #architects #villa #design #houses #ontwerp #almere #Overgooi